De beste slimme rookmelder van 2020

Het aanbod aan slimme rookmelders is enorm, dat kan het kiezen van een geschikte slimme rookmelder lastig maken. Helemaal als je weinig verstand hebt van domotica en de specificaties van een rookmelder je weinig zeggen. Wij willen het graag makkelijker voor je maken en hebben onderzocht welke slimme rookmelders beschikken over de belangrijkste en handigste functies én een goede prijs-kwaliteitverhouding hebben. Op basis hiervan hebben we de top 4 beste slimme rookmelders van 2020 samengesteld.

De slimme rookmelder keuzehulp

Met de keuzehulp helpen we je op weg om in het grote aanbod te kijken welk type rookmelder het beste bij je past. Dit doen we op basis van een aantal vragen waarop we een gerichte selectie maken. De vragen zijn zorgvuldig gekozen in samenwerking met experts op het gebied van rookmelders. Vul de keuzehulp in om erachter te komen welke slimme rookmelder het beste bij jou past!


Wil je op afstand een waarschuwing krijgen dat de rookmelder af gaat?
Wil je de rookmelders aan elkaar kunnen koppelen?
Wil je je rookmelder met een app kunnen bedienen?

Merken slimme rookmelders

Er zijn verscheidende merken slimme rookmelders. Elk melk heeft zijn eigen pluspunten, en vaak is het zo dat mensen vasthouden aan wat men gewend is. Toch is het niet verkeerd om, als je er echt in geïnteresseerd bent, eens op onderzoek uit te gaan bij de aanschaf van een nieuwe slimme rookmelder. De verschillende merken die wij aanraden zijn: Somfy, Google Nest en Fibaro.