Beste Google Nest rookmelders van 2020Een Google Nest rookmelder kopen

Ben je op zoek naar de beste Google Nest rookmelders van 2020, maar weet je niet welk model het beste is? Er komt bij de zoektocht naar de beste Google Nest rookmelders meer kijken dan je vooraf zou denken. Wij snappen dat je soms door de bomen het bos niet ziet en helpen je daarom op weg door een lijst met de beste slimme rookmelders te maken. We zetten de belangrijkste eigenschappen van een Google Nest rookmelders voor je op een rij zodat jij kunt beslissen wat voor jou wel of niet belangrijk is en een weloverwogen beslissing kunt maken voor de ideale slimme rookmelder voor jou!

Beste Google Nest rookmelders

We hebben een selectie gemaakt van de top 4 slimme rookmelders met alleen de beste Google Nest rookmelders van 2020. Deze selectie is gemaakt op basis van de kwaliteit, specificaties, gebruikersgemak en de prijs. De prijs-kwaliteit en de reviews van gebruikers verhouding bepaald uiteindelijk de plaats. De beste Nest rookmelder van 2020 staat uiteraard op nummer 1.

De slimme rookmelder keuzehulp

Met de keuzehulp helpen we je op weg om in het grote aanbod te kijken welk type rookmelder het beste bij je past. Dit doen we op basis van een aantal vragen waarop we een gerichte selectie maken. De vragen zijn zorgvuldig gekozen in samenwerking met experts op het gebied van rookmelders. Vul de keuzehulp in om erachter te komen welke slimme rookmelder het beste bij jou past!


Wil je op afstand een waarschuwing krijgen dat de rookmelder af gaat?
Wil je de rookmelders aan elkaar kunnen koppelen?
Wil je je rookmelder met een app kunnen bedienen?

Merken slimme rookmelders

Er zijn verscheidende merken slimme rookmelders. Elk melk heeft zijn eigen pluspunten, en vaak is het zo dat mensen vasthouden aan wat men gewend is. Toch is het niet verkeerd om, als je er echt in geïnteresseerd bent, eens op onderzoek uit te gaan bij de aanschaf van een nieuwe slimme rookmelder. De verschillende merken die wij aanraden zijn: Somfy, Google Nest en Fibaro.